Nakkekotelett med klassisk ratatouille

Nakkekotelett med ratatouille.

Dropp poteter og pasta. Med tilbehør som dette trengs ikkje noko metningsgarnityr.

Eg har tidlegare blogga om min rotteinspirerte rålekre ratatouille. Denne oppskrifta er meir lik den klassiske, og til gjengjeld litt mindre delikat. Men så skal det ikkje alltid vera så delikat heller. Smørje i gryte har sin sjarm, det òg. Sjå berre sjølv:

Ratatouille med squash, aubergine, lauk, kvitlauk, paprika, tomat og timian.

Med så mykje gode og mettande grønsaker er det ingen grunn til å laga verken saus eller metningsgarnityr som potet eller pasta til middagen. Kjøt og ratatouille er nok.

For å laga dette deilige tilbehøret treng du:

  1. Finhakk kvitlauken, og surr han i varm olje i ei brei gryte.
  2. Ha i grovhakka lauk, og la det surra litt til.
  3. Grovhakk resten av grønsakene, og ha dei oppi til lauken.
  4. La alt putra og kosa seg ein liten halvtime, og smak til med salt og pepar.

Nakkekotelett med ratatouille.

About these ads

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s