Dagens digge dressing

I dag var det tid for årets andre tur i urtehagen, i middagssamanheng. Med svinefilet og båtpoteter på menyen, smakte det rett og slett fortreffeleg med dressing med graslauk som tilbehør.

Den lagar eg slik (med åtvaring om at dette er skikkeleg feite greier):

  • Bland eit beger seterrømme med ein pakke majones.
  • Finhakk to kvitlauksfedd, og bland det inn.
  • Smak til med salt, pepar og eit dryss graslauk.

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s