Frisk opp risen med graslaukblom

Graslauk kan brukast til mykje.

Men i motsetnad til det mange trur, er det ikkje berre dei grøne stilkane som er gode i maten. Den fiolette blomen er vel så god.

Sjølv om det kjennes i overkant tørt å tygga over ein heil blom, er faktisk kvar av dei små blada veldig saftige og gode når ein pitlar dei laus. Dessutan er blomen svært dekorativ, til dømes strødd over naturris, som på bildet her.

I den andre skåla er det ei kyllinggryte med karri. Om eg plutseleg skulle kjenna kallet, kjem det kanskje ei oppskrift på den her litt seinare.

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s