Knasande wok rett frå hagen

Eg seier som Toro og dei: Det einaste du treng å tilsetja er kjøt/kylling/fisk.

Det begynner for alvor å sjå bra ut i kjøkenhagen, og dette er definitivt tida for å laga enkle middagar der grønsakene får briljera i hovudrolla. Om du – som meg – ikkje er særleg begeistra for vegetarmat, funkar det fint med wok.

Det beste med wok er at det ikkje trengs noko oppskrift. Det er berre til å steika/woka kjøt og grønsaker, ha på noko god saus og kanskje eit dryss med sesamfrø, og servera.

Nett no er det sesong for bladbete, sukkererter, raudlauk og sjalottlauk i hagen min. Dessutan smakar det godt med ein god neve hakka bladpersille i woken.

One thought on “Knasande wok rett frå hagen

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s