Hamburger på null komma niks

burger

God, rask og enkel middag.

Ein hamburger kan vera så mangt. Denne er god, men enkel, og tar berre eit kvarters tid å laga.

Du treng:

  1. Klask saman kjøtdeigen med salt og pepar.
  2. Dei farsen i fire, og klapp ut runde burgerar som du steiker på ganske varm temperatur i margarin i ei steikepanne.
  3. Legg ost på både den øverste og den nederste delen av brødet, og steik på 200 grader til osten smeltar.
  4. Skjær salat, raudlauk og tomat i høvelege tynne skiver.
  5. Bland rømme, majones og finhakka kvitlauk, og smak til med salt og pepar.
  6. Server i klassisk hamburger-stil, lagvis med dressing på brøda. Om du har litt ekstra tid, og på ingen måte bryr deg om næringsinnhaldet, kan du gjerne servera denne middagen/kveldsen med deilig pommes frites.

burger breidde

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s