Baguette med kjøtdeig og karri

baguette med kjøtdeig

På 1-2-3 har du ein veldig god, og ganske feit, kveldsrett klar.

Dette er veldig enkelt. Du treng:

  • 1 pakke kjøtdeig
  • 1/2 beger rømme
  • 8 halve små baguettar
  • Litt ost
  • 1 fedd kvitlauk
  • Karri (heilt vanleg gult pulver frå butikken)
  1. Steik kjøtdeigen.
  2. Ha rømme, finhakka kvitlauk og eit dryss karri i panna med kjøtet.
  3. Når det har putra litt, fordeler du massen på dei halva baguettane.
  4. Ha på ost og steik i omn på 220 grader til osten er smelta og fin.

One thought on “Baguette med kjøtdeig og karri

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s