Tacopasta med kjøtdeig og ost

tacopasta

Når kveldskosen skal vera god, men enkel, kan dette vera ei grei oppskrift å henta fram.

Ikkje heilt heimelaga, men heller ikkje heilt ferdigkjøpt. Denne retten er litt av begge deler, og er definitivt eit godt alternativ til ferdigmat, i det minste.

Du treng

  • 1 kjøtdeig
  • Pasta
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 beger rømme
  • 2 båtar kvitlauk
  • Ost
  • Salt og pepar
  1. Kok pasta.
  2. Steik kjøtdeig.
  3. Ha tacokrydderet i kjøtdeigen, og kok inn med litt vatn.
  4. Tilsett rømme, finhakka kvitlauk og salt og pepar i kjøtdeigen.
  5. Sil av den kokte pastaen, og ha han i ei eldfast form.
  6. Legg kjøtdeigblandinga over pastaen, og riv ost over.
  7. Gratiner på 220 grader i om lag 10 minutt.
  8. Server med kvitlauksbaguettar.

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s