Restemiddag med pølse og ratatouille

Pøkse og ratatouille

Restar er best til middag.

Noko av grunnen til at eg skriv om mat, er å få fleire til å forstå at det slettes ikkje treng vera så vanskeleg. Faktisk kan det stundom vera lettare enn å kjøpa ferdigmat.

Denne retten er eit døme på det. Men det føreset at du har laga ein skikkeleg middag ein dag eller to før.

Du treng nemleg restar av ratatouille, anten du lagar den klassiske varianten av ratatouille eller min favoritt: Ratatouille på rottevis.

Gode middagar du kan laga for å få restar av ratatouille, kan til dømes vera:

Uansett kva ratatouille-rett du har hatt dagen før, og du har restar igjen, har du eit strålande utgangspunkt for ein ny middag. Med tomat, lauk, kvitlauk, squash, aubergine og paprika i ratatouillen, er det ikkje mykje meir som trengs.

Steik nokre pølsebitar og eventuelt eit kvitlauksbrød, så har du eit fullverdig måltid. Anten det er til middag eller kvelds. Så slepp du å kasta restaen òg.

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s