Riskrem med rabarbra

riskrem med rabarbra

Dette kan knapt kallast ei oppskrift, så enkelt er det. Men du får i det minste nokre gode tips.

Riskrem er noko av det enklaste du kan laga. Bland litt piska krem inn i restane frå laurdagsgrauten, og ei lita ts vaniljesukker, og du har ein god riskrem.

Denne sirupen med rabarbra er enno enklare: Legg bitar av rabarbra i ei eldfast form, dekk med sukker, ha i ein skvett med vatn og sett i steikeomnen på 200 grader til alt sukkeret har løyst seg opp. Om du skulle lura, er det akkurat den same sirupen som eg brukar til panna cotta med rabarbra.

Legg riskrem i porsjonsskåler, ha på litt av den nedkjølte rabarbrasirupen og server med friske mynteblad. Det både ser bra ut og smakar godt saman med rabarbren.

rabarbra og riskrem

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s