Hurra, me lagar kokebok!

2017.04.21_Digg_056

Ganske nøyaktig 10 år etter at draumen om ei stjernekarriere som kokk blei lagt på hylla, er eg no utruleg glad for å kunna fortelja at eg i haust debuterer som kokebokforfattar.

Saman med min gode kollega Marius Knutsen, som eg dei siste åra har laga matspalta Digg saman med i Sunnhordland, har eg i vår jobba intenst for å komma i mål. No er me endeleg komne så langt at me kan fortelja omverda kva me driv med.

Boka kjem ut på Skald forlag, som også er forlaget bak Fantasiboka, der eg bidrog med ein tekst i fjor haust.

Når kokeboka Digg får same namnet som matspalta vår, er det både fordi me likar namnet veldig godt og fordi boka blir laga i same ånd som matspalta. I tillegg fyller me sjølvsagt på med nye, gode oppskrifter som sjølv far kan få til å laga.

Sidan boka ikkje kjem ut før i september (men altså i god tid før du skal handla årets julegåver!), sparar me detaljane til seinare. Men alt no kan me røpa at interessa for kjøkenhage vil visa godt igjen i boka.

Som sagt er det ei stund til du vil finna kokeboka Digg i butikkane. Dersom du likevel ikkje klarer å venta med å sikra deg eit eksemplar eller ti, kan du førehandstinga boka direkte på epost til marknad@skald.no.

2017.04.21_Digg_052

Vil du følgja prosessen fram mot den ferdige kokeboka, kan du følgja med på bloggen Frå hage til mage, der det vil komma nokre drypp i ny og ne.

Er du på Instagram, kan du følgja @diggkokebok,  @totlanders og @fotoknutsen, som alle legg ut bilete med emneknagg #diggkokebok.

Og ikkje minst får du siste nytt både frå kokebokprosjektet og kjøkenhagen på Facebook-sida Anders Totland.

Ha ein fortreffeleg vår, så snakkast me i bokhandelen til hausten!

One thought on “Hurra, me lagar kokebok!

Kva seier du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s